Geveke Fysiotherapie en Podologie

Fysiotherapie

Waarvoor fysiotherapie?

Lichamelijke klachten kunnen chronisch en acuut van aard zijn en kunnen ontstaan tijdens zwaar of licht lichamelijk werk, tijdens sport, door ziekte of spanning, en door het ouder worden. Door middel van fysiotherapie kunnen deze lichamelijke klachten verholpen worden:
– Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten
– KrachtverminderingDry-needling
– Zwelling in gewrichten
– Bewegingsbeperking en/of stijfheid
– Bewegingsproblematiek
– Evenwichtsstoornissen
– Conditievermindering als gevolg van een onderliggende aandoening.

 

Hoe ga ik te werk?

Geveke Fysiotherapie is specialist op het gebied van klachten aan het bewegingsapparaat. Door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek, analyseren wij uw klacht. Vervolgens komen wij tot een diagnose en stellen wij samen uw behandelplan op. In de meeste gevallen kan er direct een eerste behandeling plaatsvinden. Vervolgens krijgt u advies over hoe u het beste met uw klacht om kunt gaan en krijgt uw indien nodig oefeningen mee, waarmee u uw herstel thuis kunt versnellen.

 

Behandeling

Behandeling bij Geveke Fysiotherapie kan vervolgens bestaan uit:
– Advies en informatie over de aandoening
– Gerichte oefentherapie

Dry Needling
– Massage
RSQ1-therapie
(Easy)Taping

– Gerichte samenwerking met een andere specialistische discipline.

 

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Geveke Fysiotherapie werkt samen met Medisch Punt in Amsterdam-Buitenveldert. U kunt met of zonder verwijzing van een arts naar ons voor fysiotherapie komen. Vanaf 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk voor een screening en aanvullend onderzoek. Dit betekent dat een verwijzing van huisarts of specialist niet noodzakelijk is. Met toestemming van de patiƫnt wordt er, indien nodig, contact opgenomen met de huisarts. Verdere informatie omtrent fysiotherapie bij Medisch Punt is te vinden op www.medischpunt.nl.