Geveke Fysiotherapie en Podologie

Over Geveke

Fabian Geveke

Fysiotherapeut (CKR en BIG-geregisteerd)
Registerpodoloog A & B (Aangesloten bij Stichting LOOP)
Registersportpodoloog
Voetkundig adviseur
Hardlooptrainer

Sinds 2012 ben ik aan het werk als fysiotherapeut en werk ik binnen het team van Medisch Punt in Amsterdam-Buitenveldert. Ik ben specialist in ht behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat in de keten van de voet tot en met de rug en werk graag met sporters. Ik ben dan ook 5 jaar lang actief geweest als fysiotherapeut bij top-korfbalvereniging AKC Blauw-Wit in Amsterdam-West. Naast het werken met sporters probeer ik ook graag ouderen te ondersteunen en te blijven motiveren om in beweging te blijven.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik ook register(sport)podoloog, wat letterlijk ‘voetkundige’ betekent. Met deze combinatie probeer ik de cliënt zo optimaal mogelijk te helpen aan zijn of haar klachten aan het houding- en bewegingsapparaat, zodat hij of zij de dagelijkse of sportieve activiteiten weer op te pakken. Het belangrijkste voor mij is dat de patiënt de volledige aandacht geniet, en van begin tot eind met optimale zorg geholpen wordt. Mijn behandeling is persoonsgericht, er wordt altijd gekeken welke behandelmethode of combinatie van technieken het beste past bij de persoon en de klacht.

Aanvullend op mijn werk als fysiotherapeut en register(sport)podoloog, heb ik mij het laatste jaar gespecialiseerd op het gebied van hardlopen. Ik heb de opleiding tot hardlooptrainer afgerond en heb in 2020 mijn specialisatie tot Registersportpodoloog afgerond. Zodoende kunt u ook bij mij terecht voor een hardloop- en/of schoenanalyse, trainingsschema’s en schoenadvies voor iedere sporttak.